Om oss

Hvem er vi?

Skreddersydd tynnplatebehandling siden 1994

Profi Mekatronikk industri AS ble etablert i 1994, vår forretningsidé om det å kunne skreddersy tynnplatebehandling for kunde.

Etter så mange år i bransjen har vi levert mer enn 30000 forskjellige artikler. Vi er en samarbeidspartner som kan levere tjenester fra konstruksjon til produksjon av tynnplateutstyr.

Vi benytter i dag et nettverk i hele verden, slik at vi sammen med deg som kunde skal kunne få en løsning som gir deg et kvalitetsprodukt. Det er viktig for oss som samarbeidspartner at vi sammen skal levere til rett tid, rett kvalitet og rett pris.

For å kunne levere en vare bruker vi i dag oppdaterte løsninger som CAD system, CNC styrte maskiner, laser, nibbel, knekke osv.

Våre ansatte har mange års erfaring innenfor de forskjellige feltene, tynnplate, plastkonstruksjoner, sveising, maskinering, elektromekanikk/sammenstilling, utvikling/konstruksjoner, mekanikk samt verktøyproduksjon for støpte detaljer for metall og plast.

Rune Johnsen

Startet selskapet i 1994 og har vært daglig leder siden oppstarten.

Esten Lundemo

Startet i Profi i 2011 og har mer enn 30 års erfaring i faget. Har i dag hovedansvar for CAD og utvikling, samt kalkulasjon og kundekontakt.

Per Roger Larsen

Har vært hos Profi i tolv år og har mer enn 40 års erfaring. Larsen har spesialisert seg innen laserskjæring.

Frode Hole

Har 40 års erfaring innen faget hvor spesialfeltet hans er knekking, men allsidig, som betjener flere felt.

Espen Hassel Hagen

Startet hos oss som lærling og har hatt sin fortsettelse som fagarbeider hos oss. Har spesialisert seg innenfor CNC styrte maskiner.

Pernille Riber

Hovedansvar for nettløsninger, design og oppdateringer på sosiale medier. Sender du henvendelser gjennom sosiale medier er det Pernille som hjelper deg videre.