Om oss

Profi Mekatronikk industri AS ble etablert i 1994 , vår forretningsidé om å kunne skreddersy tynnplatebehandling for kunde, enten ved en satt spesifikasjon, eller at vi utarbeider total løsningen.

Etter så mange år i bransjen har vi levert mer enn 30000 forskjellige artikler. Vi er en samarbeidspartner som kan levere tjenester fra konstruksjon til produksjon av tynnplateutstyr.

Vi benytter i dag et nettverk i hele verden, slik at vi sammen med deg som kunde skal kunne få en løsning som gir deg et kvalitetsprodukt. Det er viktig for oss som samarbeidspartner at vi sammen skal levere en løsning og et produkt innenfor de rammer som er satt, samt å levere til rett tid, rett kvalitet og rett pris.

For å kunne levere en vare, så bruker vi i dag oppdaterte løsninger som CAD system, cnc styrte maskiner, laser, nibbel, knekke osv.

Våre ansatte har mange års erfaring innenfor de forskjellige feltene, tynnplate, plastkonstruksjoner, sveising, maskinering, elektromekanikk / sammenstilling, utvikling / konstruksjoner, mekanikk samt verktøyproduksjon for støpte detaljer for metall og plast.